Iets retour sturen?
Dat gaat via ons retourportaal


Vandaag besteld, morgen in huis
Wij doen ons best jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Alle bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden via Post NL. Je hebt je pakketje dan de volgende werkdag in huis. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Je kunt je bestelling altijd volgen via een track and trace nummer.


De verzendkosten
- Bestellingen vanaf €50,-: Gratis
- Bestellingen die door de brievenbus passen: €2,95 
- Bestellingen onder de €50,-: €5,95

Ruilen
Wil je een product ruilen? Dat kan natuurlijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@aboutthebirds.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Deze worden verrekend met openstaande kosten, of je ontvangt een factuur. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We doen ons best om het adres nog voor je te wijzigen.
  
Retourneren
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, en zullen wij voorschieten. Later wordt dit verrekend met openstaande kosten, of je ontvangt een factuur.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@aboutthebirds.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Meld je retour hier aan: 
https://aboutthebirds.shipping-portal.com/returns/

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Meld je retour hier aan: 
https://aboutthebirds.shipping-portal.com/returns/


Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens:

ABOUT THE BIRDS
Oudegracht 265 aan de werf
3511 NN Utrecht

Tel: 030-2074030
Mail: info@aboutthebirds.nl 
KVK: 53013506

Ons postadres:
van Lennepstraat 79
3532 TM Utrecht