1: Bestellen
Als je een item in de webshop gevonden hebt, selecteer je de maat en klik je op toevoegen. Wanneer je klaar bent met shoppen, rond je de bestelling af door naar je winkelwagen te gaan en op ‘doorgaan met bestellen’ te klikken.

2: Log in met account - aanbevolen!
Je kunt ervoor kiezen om een account bij ons aan te maken. Door een account aan te maken blijven jouw gegevens bewaard. Hierdoor kun je de volgende keer gemakkelijk en snel het betalingsproces doorlopen. In jouw persoonlijke account krijg je een goed overzicht van jouw aangekochte items en facturen.

Liever bestellen zonder account? Dat is geen probleem. Vul dan jouw persoonlijke- en adresgegevens in.

3: Betaling
Bij de laatste stap ‘betaling’ maak je een keuze in de betaalmethode. Bestellingen in Nederland kun je ondermeer betalen met iDEAL, PayPal, Creditcard en je kan kiezen voor Klarna Achteraf betalen. Voor Belgie en Duitsland werken we met Bancontact, SOFORT Banking, Belfius Direct Net, KBC/CBC en Bank transfer.

Lukt het niet met je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice en we gaan je meteen helpen.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Heb je besteld, maar geen orderbevestiging ontvangen? Het kan zijn dat deze bevestiging in jouw spambox terecht is gekomen.